Ofertă pentru Parteneri

Developerii web, companiile de web hosting, integratorii de sisteme sau companiile ce lucrează cu clienţi-comercianţi pot deveni parteneri în sistemul Plati Online.
Dorim să promăm soluţiile e-commerce în randul partenerilor ce doresc să-şi extindă oferta către clienţii actuali. În schimb, Plăți Online oferă partenerilor un comision de înrolare.
Programul permite înregistrarea de comercianţi noi, gestionarea contului şi consultarea de rapoarte detaliate.
Afiliaţii câştigă bani de fiecare dată când înrolează comercianţi noi în sistemul Plăţi Online.
Periodic, el va încasa prin transfer bancar suma ce va revine în urma comisioanelor de pe fiecare site în parte. Afiliaţii se pot conecta la interfaţa de administrare pentru a vizualiza toţi comercianţii asociaţi contului şi a verifica sumele aferente ce le revin.
Aplică acum
pentru contul tău de Developer/Partener şi beneficiezi de întreaga gama de servicii Plăţi Online necesare dezvoltării afacerilor e-commerce.

Servicii:

Promovarea soluţiei

– Soluţiile partenerilor se vor promova direct pe portalul PlatiOnline.ro;

Programul de afiliere

– Comercianţii ce vor apela la serviciile Plăţi Online prin oferta partenerilor şi dezvoltatorilor vor genera bani în buzunarul contul afiliaţilor. În acest fel, Plăţi Online doreşte să stabilească o relaţie de tip B2B (Business to Business) cu partenerii şi dezvoltatorii săi, prin alegerea serviciilor Plăţi Online pentru clienţii lor.

Suport gratuit

– Plăţi Online oferă suport tehnic direct prin telefon sau live-chat pentru integrare şi utilizarea opţiunilor din interfaţa contului de comerciant. Odată cu obţinerea unui cont de comerciant gratuit, compania oferă gratuit un cont de utilizator CMessenger pentru a comunica cu departamentele companiei, în orice zi, la orice oră;

Beneficii şi avantaje:

Acces gratuit la interfaţa PlatiOnline.ro de management şi monitorizare a vânzărilor online, la rapoartele online disponibile;
Externalizarea unor activităţi consumatoare de resurse (oameni, timp, bani) la costuri mult reduse;
Consultanţă e-Commerce şi de marketing online.

Comments are closed.