Cătălin Maftei, C Solution: Evoluția pieței de curierat din România va schimba,în următorii ani, ierarhia actuală

SONY DSCSONY DSCC Solution, una dintre cele mai dinamice companii române de software, a participat, intre 8 si 9 Octombrie,
la Internet & Mobile World 2014, cel mai important eveniment de “business to business” din țara noastră dedicat
soluțiilor digitale, mobile și software. Găzduit de Romexpo, Internet & Mobile World 2014 a reunit peste 120 de companii și a fost vizitat de mai mult de 6.500 de specialiști interesați de ultimele noutați din acest domeniu.

C Solution a fost prezent la eveniment atât în calitate de expozant, cât și de Online Payments Partener al Internet
& Mobile World 2014, o recunoaștere a experienței de peste 12 ani în domeniul plăților și a comerțului electronic. De
asemenea, Cătălin Maftei, CEO & founder C Solution, a fost invitat, în calitate de speaker, la panelul de discuții “Driving Sales in a Connected World”, alături de alți specialiști din domeniul e-commerce din România: Adrian Grigori – director național Vânzări Urgent Curier, Alex Cârcei – CEO Copimaj, Laurențiu Ghenciu – VP Avangate și Radu Vîlceanu – CEO & Founder ContentSpeed. În cadrul întâlnirii, moderate de Claudiu Vrânceanu, redactor șef Wall Street, au fost atinse cele mai fierbinți subiecte din zona comerțului electronic dar și din domeniile conexe acestuia: sistemele de livrări și curierat, aplicații mobile, precum și abordarea și poziționarea în piață a principalilor jucători din sfera e-commerce.

Cătălin Maftei, CEO & founder C Solution, a evidențiat faptul că, în contextul actual și viitor al pieței de livrări din
România, marile companii de curierat se vor confrunta cu o competiție din ce în ce mai strânsă, mai ales datorită noilor soluții de software care vor atenua din decalajul tehnologic care există, în prezent, între cei aflați în Top 5 și restul pieței.
“Piața de curierat din România va cunoaște o dinamică puternică în următorii ani, în sensul că cei mai importanți jucători vor resimți din plin automatizarea de care vor beneficia și companiile care, până acum, au acționat local sau regional pentru că nu aveau puterea tehnologică de a se extinde. Cele mai recente aplicații lansate vor permite unor companii mici să acceseze pieței noi și să își lărgească baza de clienți, ceea ce va determina o mai bună competiție și, ulterior, servicii mai bune pentru clienții finali. Nu exclud varianta ca dintre companiile locale de curierat să se ridice cel puțin una care să atace frontal piața națională și să devină extrem de eficientă, mai ales dacă alege calea unei dezvoltări organice, sprijinită de un suport tehnologic și informațional perfect calibrat pe dimensiunea afacerii. Dinamica pieței de curierat și extinderea naturală a pieței din România vor schimba, în următorii ani, ierarhia actuală. Cine nu se va alinia noilor tendințe va fi marginalizat atât de clienți, cât și de magazinele online” a declarat, în cadrul Internet & Mobile World 2014, Cătălin Maftei, CEO & founder C Solution.

Vizitatorii standului C Solution de la Internet & Mobile World 2014, în principal companii de curierat și operatori
ce activează în zona de e-commerce, au avut ocazia de a testa în timp real soluțiile oferite și de a obține un feedback
rapid de la cei care au proiectat și implementat PlatiOnline.ro, LivrariOnline.ro și AdministratorOnline.ro, soluții oferite de C Solution care își dovedesc utilitatea și eficiența în gestionarea eficientă a unor magazine online sau companii de curierat, mai ales in perioada imediat următoare cand sunt estimate volume mari de vanzari, pentru Black Friday și Sărbătorile de Iarnă.

Despre C Solution
C Solution, compania înființată de Cătălin Maftei în 2001, este prima din România care a dezvoltat, din 2002, un
serviciu de plăți online dedicat site-urilor e-commerce – PlatiOnline.ro – și cea dintâi care a oferit, din 2013, o aplicație
Cloud de management al livrarilor și a plăților de tip ramburs dedicat companiilor de curierat – LivrariOnline.ro. AdministratorOnline.ro este cel mai nou serviciu oferit de C Solution și este deja considerat de cei care îl folosesc drept cea mai bună aplicație de online customer support din România.

Comments are closed.